Yan,18

• Azərbaycan Xalça Muzeyində “Bir eksponatın tarixi” layihəsi bu dəfə toy döşlüyünün (meyzər) tarixinə həsr olundu

Yan 13,2018

Azərbaycan Xalça Muzeyində “Bir eksponatın tarixi” layihəsində muzeyin kolleksiyasına 2016-cı ildə daxil olmuş və kolleksiyada yeganə olan toy döşlüyünün (meyzər) tarixinə həsr olunmuş mühazirə keçirildi.

Yan,18

• Tarix elmləri doktoru Vəfa Quliyevanın “Məşədixanım Nemət və sirləri açılmış mis qablar” adlı mühazirəsi.

Yan 06,2018

Dek,17

• Şirin Məlikova: “2017-ci ildə Azərbaycan Xalça Muzeyini 80 min nəfərdən artıq şəxs ziyarət edib”

Dek 29,2017

Bu sözləri Azərbaycan Xalça Muzeyinin direktoru, ICOM Azərbaycan Milli Komitəsinin sədri, sənətşünaslıq üzrə fəlsəfə doktoru Şirin Məlikova 2017-ci ilin yekunları ilə bağlı söylədiyi fikirlərində bildirib.

Dek,17

• Azərbaycan Xalça Muzeyində “Azərbaycanın ilk malakofauna muzeyi “Rinay”: “Dünya okeanlarının inciləri” adlı sərginin açılışı oldu

Dek 27,2017

Dekabrın 27-də Azərbaycan Xalça Muzeyində “Azərbaycanın ilk malakofauna muzeyi “Rinay”: Dünya okeanlarının inciləri” sərgisinin açılışı oldu. Sözügedən muzeyin yaradıcısı, geoloq-alim, professor Tofiq Karayevdir.