• Azərbaycan Milli Xalça Muzeyi Mərakeş muzeyləri ilə əməkdaşlığa başlayıb

Yan 24,2020

Mərakeş Krallığının Azərbaycan Respublikasındakı Səfirliyi və bu ölkənin Milli Muzeylər Fondunun dəstəyi ilə Mərakeşdə səfərdə olan Azərbaycan Milli Xalça Muzeyinin direktoru Şirin Məlikova bir sıra görüşlər keçirib, əməkdaşlıq protokolu imzalayıb.

Yan,20

• “Azərbaycan xalçası və Kubra Əliyeva”

Yan 22,2020

Dəyərli dostlar! Azərbaycan Milli Xalça Muzeyində “Azərbaycan xalçası və Kubra Əliyeva” mövzusunda mühazirə təşkil olunacaq.

Yan,20

• Azərbaycan Milli Xalça Muzeyinin əməkdaşları Şəhidlər Xiyabanını ziyarət ediblər

Yan 20,2020

Azərbaycanın azadlığı, suverenliyi uğrunda mübarizə tarixinə şərəf və qəhrəmanlıq səhifəsi kimi daxil olmuş 20 Yanvar faciəsindən 30 il ötür.

Yan,20

• Azərbaycan Milli Xalça Muzeyində keçirilən “Çin təqvimi üzrə Yeni iliniz mübarək @Bakı” adlı silsilə tədbirlər çərçivəsində Çin incəsənətinə həsr olunmuş mühazirə təşkil edilib.

Yan 14,2020