Sen,17

• Dağıstanın dargin “Kaytaq” tikməsi üzrə sərgi və ustad dərslər

Sen 05,2017

Azərbaycan Xalça Muzeyi “Azərbaycanın mədəni sərvəti” layihəsini həyata keçirir. Layihənin məqsədi – unudulmaqda olan Azərbaycan xalq sənətkarlıq növlərini dirçəltmək və onlara yeni həyat verməkdir. Ölkəmizə xas olan tikmə növləri, xovsuz xalçaların toxunması, misgərlik, zərgərlik, dulusçuluq və digər sənət növləri bu layihəyə daxildir.

Avq,17

• Tayland Krallığının Şahzadəsi Əlahəzrət xanım Maha Çakri Sirindhorn Azərbaycan Xalça Muzeyində

Avq 15,2017

İyu,17

• 29 iyul 2017-ci il tarixində Azərbaycan Xalça Muzeyində “Ailə günü” keçirildi.

İyu 29,2017

29 iyul 2017-ci il tarixində Azərbaycan Xalça Muzeyində “Ailə günü” keçirildi.

İyu,17

• Muzeylər Şurasının (İCOM) Muzeylər və Geyim kolleksiyaları üzrə Beynəlxalq Komitəsinin növbəti iclası

İyu 26,2017

Böyük Britaniyanın paytaxtı London şəhərində 26-29 iyun tarixlərində Beynəlxalq Muzeylər Şurasının (İCOM) Muzeylər və Geyim kolleksiyaları üzrə Beynəlxalq Komitəsinin növbəti iclası keçirildi. İclasda ölkəmizi İCOM Azərbaycan Milli Komitəsinin sədri, Azərbaycan Xalça Muzeyinin direktoru Şirin Məlikova təmsil etdi.