• Beynəlxalq Xalça Festivalı - Tiflis / Axaltsixe

İyu 28,2017

28 iyun – 2 iyul tarixlərində Gürcüstan Xalq və Dekorativ-tətbiqi Sənət Muzeyinin təşkilatçılığı, Gürcüstan Mədəniyyət Nazirliyinin maliyyə dəstəyi, Azərbaycan Xalça Muzeyi, İCOM Azərbaycan və İCOM Gürcüstan Milli Komitələri və “HALI” jurnalının birgə əməkdaşlığı çərçivəsində Beynəlxalq Xalça Festivalı keçiriləcək. Festival Tiflis şəhərində fəaliyyət göstərən Gürcüstan Xalq və Dekorativ-tətbiqi Sənət Muzeyi və Axaltsixe şəhərində yerləşən Rabat Qalasında baş tutacaq.

İyu,17

• 24 iyun 2017-ci il tarixində Azərbaycan Xalça Muzeyində “Ailə günü” keçirildi.

İyu 24,2017

24 iyun 2017-ci il tarixində Azərbaycan Xalça Muzeyində “Ailə günü” keçirildi.

İyu,17

• 7-9 iyun tarixlərində Parisdə Beynəlxalq Muzeylər Şurasının (İCOM) Baş Assambleyasının illik toplantısı keçirildi.

İyu 07,2017

7-9 iyun tarixlərində Parisdə Beynəlxalq Muzeylər Şurasının (İCOM) Baş Assambleyasının illik toplantısı keçirildi. Burada dünyanın 300-dən çox muzey ekspertləri iştirak etdi. Azərbaycan Beynəlxalq Muzeylər Şurasının sədri Şirin Məlikova bu konfransında iştirak etdi.

İyu,17

• Azərbaycan Xalça Muzeyinin Uşaq Muzeyi şöbəsinin 1 iyun Uşaqların Beynəlxalq Müdafiə gününə həsr edilmiş “Sabahın ulduzları ” adlı tədbir keçirilib

İyu 01,2017

1 iyun 1950-ci il tarixində BMT –nin Baş Assambleyası tərəfindən “1 iyun-Uşaqların Beynəlxalq Müdafiəsi Günü” kimi qeyd olunması qərara alındı. Qərar “Qadınların Beynəlxalq Konfransı”nda uşaq hüquqlarının təmin edilməsi ilə bağlı müzakirədən sonra öz təsdiqini tapdı. Beləliklə, dünyanın əksər ölkələrində “1 iyun-Uşaqların Beynəlxalq Müdafiəsi Günü” qeyd edilir.