Mar,20

• Azərbaycan Milli Xalça Muzeyi Koronavirusla Mübarizəyə Dəstək Fonduna vəsait ayırıb

Mar 26,2020

Azərbaycan Milli Xalça Muzeyi ölkəmizdə koronavirus infeksiyasının (COVID-19) yayılmasının qarşısının alınması və onunla mübarizə istiqamətində səhiyyə tədbirlərinin həyata keçirilməsi məqsədilə...

Mar,20

• “Баку” jurnalının növbəti sayında E.Qerşqoviçin “Sovet Azərbaycanının sədası. Xalça. Tikmə. Plakat” sərgisinə həsr etdiyi “Xoşbəxtlik naminə təbliğat” adlı məqaləsi ilə tanış ola bilərsiniz.

Mar 25,2020

• Türkmənistan Prezidenti Azərbaycan Milli Xalça Muzeyi ilə tanış olub

Mar 11,2020

Azərbaycan Respublikasına rəsmi səfərə gələn Türkmənistan Prezidenti Qurbanqulu Berdiməhəmmədov və onun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətinin üzvləri bu gün Azərbaycan Milli Xalça Muzeyində olub.

Fev,20

• Azərbaycan Milli Xalça Muzeyində Xocalı soyqırımı qurbanları anılıb

Fev 26,2020

Bəşəriyyət tarixinin ən qanlı hadisələrindən olan Xocalı soyqırımının 28-ci ildönümü ilə əlaqədar Azərbaycan Milli Xalça Muzeyinin kollektivi faciə qurbanlarının xatirəsinə ucaldılmış “Ana harayı” abidəsini ziyarət ediblər.