• Azərbaycan Milli Xalça Muzeyində Xocalı soyqırımı qurbanları anılıb

Fev 26,2020

Bəşəriyyət tarixinin ən qanlı hadisələrindən olan Xocalı soyqırımının 28-ci ildönümü ilə əlaqədar Azərbaycan Milli Xalça Muzeyinin kollektivi faciə qurbanlarının xatirəsinə ucaldılmış “Ana harayı” abidəsini ziyarət ediblər.

Fev,20

• Azərbaycan Milli Xalça Muzeyində “Azərbaycan xalq rəqs sənətində tarixi, etnoqrafik, etik və estetik meyarların təcəssümü” mövzusunda mühazirə keçirilib.

Fev 24,2020

Sənətşünaslıq üzrə fəlsəfə doktoru Kəmalə Atakişiyevanın təqdim etdiyi mühazirədə xalq rəqslərinin tarixinə dair maraqlı məlumatlar, önəmli faktlar diqqətə çatdırılıb.

Fev,20

• “Azərbaycan xalq rəqs sənətində tarixi, etnoqrafik, etik və estetik meyarların təcəssümü”

Fev 18,2020

Əziz dostlar! Azərbaycan Milli Xalça Muzeyi sizi “Azərbaycan xalq rəqs sənətində tarixi, etnoqrafik, etik və estetik meyarların təcəssümü” mövzusunda mühazirə dinləməyə dəvət edir.

Fev,20

• Azərbaycan Milli Xalça Muzeyinin Uşaq şöbəsi elan edir!

Fev 13,2020