• Bu gün Azərbaycan rəssamlığının görkəmli nümayəndəsi, öz yaradıcılığı ilə təsviri sənətimizə böyük töhfələr bəxş etmiş Azərbaycan, SSRİ Xalq rəssamı, bir çox Dövlət mükafatı laureatı Tahir Salahovun doğum günüdür

29 noyabr 2022

Ətraflı
  • “Kəlağayı simvolizmi və ənənəvi sənəti” adı ilə UNESCO-nun Bəşəriyyətin Qeyri-maddi Mədəni İrs üzrə Reprezentativ Siyahısında

26 noyabr 2022

Ətraflı
  • Noyabrın 17-də dünyanın ilk xalça muzeyi olan Azərbaycan Milli Xalça Muzeyinin yaranmasının 55 illiyi münasibətilə tədbir keçirildi.

18 noyabr 2022

Ətraflı
  • “Ömrün zirvələri” xalçası haqqında maraqlı mühazirəyə qatılmağa dəvət edirik.

15 noyabr 2022

Ətraflı
  • Azərbaycan Milli Xalça Muzeyi beşinci dəfə “Tripadvisor Travellers’ Choise” (Tripadvisor səyahətçilərin seçimi) sertifikatına layiq görülüb.

14 noyabr 2022

• “Eleqant kimono: Yapon kimono şousu” adlı moda nümayişi keçirildi